Zilveren munten en baren kopen

Zilver Mexican Libertad munt minder populair in 2014

De vraag naar zilveren Mexican Libertad munten lijkt maar niet van de grond te komen. Deze zilveren beleggingsmunten zijn net als de Silver Eagle en de Maple Leaf geslagen in puur zilver. Libertad munten worden geproduceerd door het nationale munthuis van Mexico, de Casa Moneda de Mexico. Elk jaar publiceert het munthuis de hoeveelheid verkochte munten en ook in 2014 wordt geen grote groei gerapporteerd – in tengestelling tot de zilveren Maple Leaf en Silver Eagle munten.

Het Mexicaanse munthuis verkoopt de afgelopen jaar altijd ongeveer 850.000 ounces. Dit aantal verbleekt bij de populaire Silver Eagle munten, waarvan meer dan 40 miljoen munten per jaar over de toonbank gaan. Ook de zilveren Maple Leaf doet het aanzienlijk beter met ongeveer 28 miljoen ounces op jaarbasis.

Demanda onzas plata 2014

Over de afgelopen jaren is wel duidelijk zichtbaar dat de trend vanaf 2008 wordt gevolgd en dat er grotere aantallen worden verkocht, echter zit de jaarlijkse afzet van 2012 weer bijna op het niveau van voor 2008 – waar de Silver Eagle en Maple Leaf aanzienlijk beter worden verkocht.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recente reacties

    Waar zilver kopen

    Wij bevelen The Silver Mountain aan voor de aankoop van zilver. Voor een breed assortiment, scherpe prijzen en veilige en discrete afhandeling. The Silver Mountain is de grootste handelaar uit Nederland met een AFM vergunning voor het leveren van fysiek goud en zilver.


    webshoppromotiebanner